Om mig

0

Så, vem är då jag – en kort beskrivning kan vara Projektledare, mamma, fru och träningsnörd – för det mesta allt på samma gång.

Yrkesmässigt är jag Certifierad projektledare (IPMA D och Six Sigma Yellow Belt). Har i grunden en civilekonomisk examen med affärs- och organisationsinriktning samt ett stort intresse för människor och teknik. På meritlistan finns, utöver en lång erfarenhet av projektledning, ett antal kortare och längre projektledarutbildningar samt en kurs i e-Logistik och e-Business.

Mina tidigare projekt har rört områden som verksamhets-, funktionalitets- och processutveckling med en budgetmässig spännvidd mellan 1-15 miljoner. Flertalet av projekten har drivits från idé/kravspecifikation till implementation och överlämning till ordinarie linjefunktion. Har vana av att driva projekt med många intressenter involverade och i en mångkulturell miljö med engelska som arbetsspråk. Under min tid på Ericsson har jag även arbetat med processutveckling, kravhantering, kunddokumentation, Personal Efficiency och Business Continuity Planning.

Jag är en ”vinnarskalle” och mina främsta personliga egenskaper kan väl bäst beskrivas med orden: drivande, målfokuserad, prestigelös, strukturerad, analytisk, lösningsorienterad, självgående, ansvarstagande, god kommunikationsförmåga och trivs med att få tänka nytt.

Vill du se mer om min yrkesmässiga historia finns en bra sammanfattning på LinkedIn: se.linkedin.com/in/marthahultmanpuke/

Privat är jag gift med Hans-Göran och vi har tillsammans dottern Amelie.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2013-2024 Martha Hultman-Puke All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.2.3, from BuyNowShop.com.