0

Barngarderob med sagotema

Posted by Martha Hultman-Puke on 2014-11-13 in Heminredning, Panduro, Röj och Rensa |

Under semestern var det äntligen dags att ta tag i dotterns sovrum. De gamla blå blekta tapeterna var valda till storebror för säkert femton år sedan och passade inte till en liten femårig tjej. I rummet stod dessutom en tapetserad garderob från 80-talet som i original hade fyra lager tapet. Efter lite nätletande fick jag en idé.

Sagogarderob Barnrum. DIY Childrens bedroom storage

  10560369_10152189113652854_497234470330466008_o

Gjorde så här: Tog bort tapeterna med tapetborttagningsmedel. Spacklade, slipade och efterbehandlade med målartvätt. Grundmålade två gånger med vit färg och skumgummiroller. Maskade ut konturerna på huset och målade två gånger till med skumgummiroller. Allt svart/vitt (inklusive foten på garderoben) skars/klipptes i dekorplast köpt på Panduro. Sagofigurerna skrev jag ut på A4-etikett (inköpt på Akademibokhandeln, märke Herma), och konturklippte/skar samt slutligen lackade med Ocean Varnish Semi-Gloss från Panduro (pensellack). Törs inte räkna på hur många timmar det här tog men nu har dottern äntligen sin sagogarderob och hennes favoritfigurer har fått flytta in på Drömstigen 10

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2013-2024 Martha Hultman-Puke All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.2.3, from BuyNowShop.com.