0

Hej och välkommen hit!

Posted by Martha Hultman-Puke on 2013-12-18 in Allmänt, Uncategorized |

Vad roligt att du hittat till mitt rum på nätet! Varmt välkommen!

Den gamla sida som tidigare låg här var väldigt Out of date. Sedan jag tog bort den hittade jag inget egentligt användningsområde för hemsidan varför den legat i träda. Under årets jobbsökande har dock en tanke vuxit fram – Sharing is caring och här kommer jag att dela med mig kring de områden som ligger mig varmast om hjärtat – projektledning, föräldratankar och träning. Säkert blir det en del mer eller mindre viktigt om livet i övrigt också.

Kommentera gärna och bidra med dina tankar kring det jag skriver – det är det som utvecklar både resonemangen och människan och ger oss en chans att växa båda två. Sen blir det ju roligare att skriva då också 🙂

Än en gång välkommen!
// ProjektMartha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2013-2024 Martha Hultman-Puke All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.2.3, from BuyNowShop.com.